VIDEO Kvartovski klub, otrov za teškaše, u dramatičnom videu najavio gorak život za Dinamo

Rudeš je pravi proljetni hit domaćeg nogometnog prvenstva. Kvartovski klub iz zapadnog dijela Zagreba u nizu je od tri uzastopne pobjede kojima je osigurao ostanak među elitom, a posebno su opasni za teškaše hrvatskog nogometa.

Ovog su proljeća srušili Rijeku, Osijek i već drugi put u sezoni Hajduk; nedostaje im samo skalp Dinama, a priliku za upotpunjavanje kolekcije imate će u ponedjeljak 14. svibnja.

Rudeš u predzadnjem kolu dočekuje Dinamo na Kranjčevićevoj; vodećem Dinamu je to vrlo bitna utakmica, dok Rudeš može igrati potpuno rasterećeno.

Utakmicu pretprošlog kola protiv Hajduka najavili su vrlo originalnim i duhovitim promotivnim videom koji je postao pravi hit.

Rudeš je već postao prepoznatljiv po vrlo neobičnoj i zanimljivoj promociji svojih utakmica; stara nogometna izreka kaže da ”ne mijenjaš ekipu koja pobjeđuje”, pa su Rudešani nastavili u istom ritmu i uoči susreta s vjerojatnim novim prvacima.

Zvijezde novog spota su Toni Borevković, Karlo Kamenar i Einar Galilea. Oni uz kadrove velikih Rudešovih pobjeda križaju grbove Osijeka, Rijeke i Hajduka, a preostaje im samo Dinamo.

Vrlo jasna poruka Rudeša svojim istočnim susjedima.

Iako Dinamu taj susret znači puno više, Rudešani će pokušati ostvariti još jednu veliku pobjedu i odgoditi Dinamovu proslavu naslova za zadnje kolo.

U tri ovosezonska susreta Dinamo je upisao dvije pobjede (3:2 i 2:0), dok je Rudeš jednom došao do boda (1:1), piše gol.hr.

Rezultati by SofaScore

Facebook Komentari