Plenković: Lahor nam ne može ništa – Jandroković: Dosta demagogije!

Nakon jučerašnjeg sastanka Središnjeg odbora HDZ-a, danas se u Solarisu pokraj Šibenika održava konferencija za župane, gradonačelnike i načelnike iz redova HDZ-a pod nazivom “Lokalna i područna samouprava u Hrvatskoj – reforma, financije i razvoj”.

“HDZ ima širu sliku, veliku potporu, najjaču infrastrukturu i iskusno članstvo. Od svih vas očekujem da osvijestimo snagu i dodatno se angažiramo”, poručio je okupljenima predsjednik stranke i premijer Andrej Plenković.

“Igrajte utakmicu i tumačite ljudima ono dobro što radimo, sad je moment – nema izbora, nema rekonstrukcije Vlade i nikakav lahor nas ne može destabilizirati”, dodao je. Pozvao je sve na dodatni angažman i davanje sugestija kako bi se korigiralo ono što nije dobro, javlja HRT.

Predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a, Gordan Jandroković je u Šibeniku istaknuo da se oštro protivi inicijativama, koje bi željele razgraditi politički sustav, kazavši da je to namjera onih koji na izborima ne mogu dobiti jedan ili dva posto.

Protivi se i onima koji se, poput Živog zida, zalažu za napuštanje Europske unije, kazavši da se tada gube milijarde te da bez toga ne bi bilo niti Pelješkog mosta.

“Dosta demagogije!”, oštro je poručio.

Facebook Komentari