Dobavljači će poslati zahtjev s preispitivanjem sporazuma sa Zagrebom

Predstavnica dobavljača u privremenom vjerovničkom vijeću Agrokora, Marica Vidaković, sazvala je danas u Krašu sastanak na kojem su se okupili dobavljači.
Tema je bio dogovor izvarednog povjerenika Peruška s Gradom Zagrebom.

Zagreb u nagodbu ulazi kao i ostali vjerovnici, a to se, očito je, dobavljačima ne sviđa.

Zoran Stanković, potpredsjednik Atlantic grupe za financije, nakon sastanka je u ime grupe dobavljača kazao kako će oni sutra podnijeti Trgovačkom sudu zahtjev za preispitivanje sporazuma koji su postigli Agrokor i Grad Zagreb te da im je sporan iznos plaćenog duga koji će se isplatiti Gradu. Na pitanje znači li to da izlaze iz nagodbe, kaže da to ne znači da izlaze iz nagodbe, piše RTL.

Vidaković je zbog dogovora s Bandićem optužila Peruška za nezakonito postupanje.
Gradonačelnik Bandić i povjerenik Peruško manipuliraju podacima. Ne govore cjelovitu istinu. Dobavljači su potpisali s Agrokorom sporazum po kojem će naplatiti do 40 posto staroga duga. Oni koji nisu potpisali ugovor naplatili bi 10 posto duga. Bandić i njegovi ljudi nisu htjeli uzeti tih 40 posto, već su se postavili kako su oni drugačiji od ostalih dobavljača, posebni, važniji.

Vidaković bijesna: Bandić i Peruško manipuliraju podacima, više nas ništa ne veže za postignuti dogovor, jer ga je prekršio izvanredni povjerenik

Facebook Komentari