Prvi sindikalist Predrag Sekulić o gašenju sisačke rafinerije: Ovo je jedna sramotna odluka nekog modelatora koji apsolutno nema nikakvih znanja o rafinerirskoj preradi

Prvi sindikalist sisačke rafinerije Predrag Sekulić komentirao je odluku vrha MOL-a da zatvaraju rafineriju u Sisku, rekavši kako je njegovo osobno stajalište da i novi izabrani predsjednik Uprave ide u smjeru svog prethodnika.

Borba se nastavlja. Tražimo od svih relevantnih institucija da nas prime i da pogledaju naše rezultate, da vidimo tko tu laže. Ako je to sve istina što novi predsjednik Uprave govori zašto se ne izađe s rezultatima, rekao je Sekulić a HRT-u.

Istaknuo je da Vlada treba reagirati, te da je ovo jednostrana odluka koja i nije odluka jer u Hrvatskoj postoji Zakon o energiji i Zakon o upravljanju trgovačkim društvima. Vlada bi trebala slijediti ta dva zakona i sve će biti u redu.

Ovo je jedna sramotna odluka nekog modelatora koji apsolutno nema nikakvih znanja o rafinerirskoj preradi, zaključio je Sekulić.

Novi šef Ine najavio zatvaranje rafinerije u Sisku

Facebook Komentari