Mara Tomašević se kaje što je povukla iskaz protiv supruga

Supruga požeškog župana Tomašević otkriva da joj je žao i da se kaje što je podlegla pritiscima i povukla tužbu protiv supruga za obiteljsko nasilje.

Mara Tomašević, supruga požeškog župana Alojza Tomaševića, nakon četiri mjeseca otkriva da žali što je povukla tužbu protiv supruga te pojašnjava zašto je to učinila.

“Povukla sam tužbu pod velikim pritiskom, a sad mi je žao. Ali bez obzira na sve, ono što sam iznijela u javnost je točno i to ne povlačim”, rekla je Mara Tomašević za 24sata dodavši kako još živi u istoj kući sa suprugom.
Na pitanje od koga je pretrpjela pritisak samo je kratko odgovorila da je to bilo sa županove strane.

O detaljima nije htjela govoriti nego je najavila da će se sve saznati na sudu.
Mara Tomašević početkom siječnja povukla je sve optužbe protiv svojeg supruga Alojza Tomaševića.

Njemu se u optužnici stavlja na teret da je od listopada 2015. godine do 2. listopada 2017. u obiteljskoj kući, u nakani da omalovaži svoju suprugu, učestalo joj govorio pogrdne riječi prijeteći joj pritom različitim zlom istovremeno je rukama hvatao za vrat i pljuskao čime je kod oštećenice izazvao osjećaj straha i ugroženosti te povredu dostojanstva.

Tereti ga se i da ju je 2. listopada 2017., u nakani da je tjelesno ozlijedi, udarao rukama po glavi, hvatajući je za vrat i nadlaktice te rukama i nogom snažno odgurnuo pri čemu je oštećenica zadobila tjelesnu ozljedu, a o obiteljskom nasilju u obitelji Tomašević njegova supruga Mara progovorila je u javnosti prije nekoliko mjeseci.

Facebook Komentari