Miro Bulj opisao je što se dogodilo kada mu je premijer prišao u saborskoj klupi nakon što su se počastili ”uvredljivim nazivima”

Miro Bulj opisao je što se dogodilo kada mu je premijer prišao u saborskoj klupi nakon što su se počastili ”uvredljivim nazivima” tijekom saborske rasprave.

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj nazvao je premijera Andreja Plenkovića ”briselskim ćatom”, a premijer mu je nije ostao dužan nazvavši ga ”panjem”. Potom mu je prišao u saborskoj klupi i razgovarao s njim.

O čemu su razgovarali, novinari su upitali Miru Bulja nakon što je izašao izvan sabornice. Rekao je da mu je premijer pružio ruku, ali se Bulj s njim nije želio rukovati.

”Pružao je ruku, ja mu nisam dao ruku. Bilo je cijeli dan vremena da mi daje ruku. On je eksponent briselske politike”, kaže Bulj te dodaje: ”Kad je stigao u klupu pored, rekao sam mu svoj stav, da se ponaša bahato i nasilno, a on je pokušao polizati ovo što je učinio.”

”Boli me što čovjek koji upravlja državom ne odgovara na pitanje zastupnika i služi se takvim verbalnim smicalicama”, rekao je Bulj, prenosi dnevnik.hr.

Bulj se našao uvrijeđenim jer ga je Plenković nazvao Panjem, Jandroković mu poručio: Tko se mača laća… Budite vitez i istrpite udarac, a nemojte ovdje cendrat

Facebook Komentari