Migranti u Generalskom stolu bježeći pred policijom skočili s mosta, promašili rijeku i polomili se

Trojica muškaraca, najvjerojatnije migranti, skočili su noćas s mosta u Kećima u Generalskom Stolu i zadobili višestruke ozljede, doznaje Radio Mrežnica.

Riječ je o migrantima iz još neutvrđenih zemalja koji su prema svemu sudeći bili dio skupine migranata koja je ovim putem noćas pješačila prema zapadu.

Kako se migranti našim krajevima uglavnom kreću noću, a s obzirom na pojačane policijske ophodnje u posljednje vrijeme pretpostavlja se da su s mosta u Keićima skočili upravo nakon što ih je uočila policija. Pri tom nisu računali da će promašti rijeku jer pali su u podnožje mosta, na tlo.

Radio Mrežnica doznaje kako su uz trojicu koji su skočili s mosta, na mostu ostala još dvojica migranata

U pomoć im je vrlo brzo po dojavi Centra 112 pristiglo 16 članova HGSS-a Karlovac, Javna vatrogasna postrojba Karlovac, hitna i policija. Trojicu ozlijeđenih vrlo brzo izvukli iz podnožja mosta te su transportirani do vozila hitne. U Opću bolnicu Karlovac sinoć oko 22:50 stigla su dvojica teško ozlijeđenih, 17-godišnjak kojemu je slomljen kralježak i uskoro će biti prevezen na zagrebačku traumatologiju u Draškovićevoj te 21-godišnjak koji je zadobio ozlijede opasne po život, nalazi se na intenzivnoj u OB Karlovac i stabilno je.

Kod sebe, doznaje Radio Mrežnica nisu imali dokumente. Treći ozlijeđeni hospitaliziran je u ogulinskoj bolnici.

Share This Article