Strmotina stranica Hrvatska izumire umrla za samo dva dana

Stranica “Hrvatska izumire” koju je u subotu na Facebooku pokrenuo demograf i bivši državni tajnik u Ministarstvu demografije od jučer više nije dostupna.

Marin Strmota tvrdi kako ne zna zašto stranica Hrvatska izumire više nije dostupna, odnosno zašto je, kako sam kaže, blokirana.

‘Facebook ne daje objašnjenje’, kratko je Strmota kazao Tportalu no nije želio poslati screenshot obavijesti o blokadi stranice.
Podsjetimo, Marin Strmota, šokirao je javnost prošlog davši ostavku na mjesto državnog tajnika tijekom konferencije za medije pred šokiranom ministricom Nadom Murganić. Nakon što je Strmota izgovorio kako demografske mjere koje su predstavljene smatra folklorom, ministrica je pokušala spasiti situaciju pravdajući njegov potez “nestrpljenjem mladog čovjeka”.

U prvoj objavi na stranici “Hrvatska izumire” Strmota je u subotu napisao: “Dragi svi, zahvaljujem svima od srca na porukama podrške koje su mi praktički zatrpale sve komunikacijske kanale i dale mi snage da se obratim svima! Tri, četiri, … krećemo …”

Facebook Komentari