Andrija Jarak najbolji je TV novinar! Tijekom emotivne zahvale prisjetio se i Olivera: “Ti si ponos Hrvatske”

Iza nas je svečana dodjela “Zlatnog Studija”. U kategoriji najbolji TV novinar nagradu je osvojio Andrija Jarak, dok je u kategoriji najbolji reality show konkurenciju pomeo Supertalent.

Svoj status najgledanije, ali i najrespektabilnije televizijske kuće Nova TV još je jednom potvrdila na svečanoj dodjeli medijske nagrade “Zlatni Studio”.

U kategoriji najbolji TV novinar nagradu je osvojio Andrija Jarak.

“Odrastao sam ispred suda i zatvora. Tamo nema glamura i svjetala reflektora kao večeras ovdje”, našalio se Jarak prilikom preuzimanja nagrade. “Hvala svim čitateljima i svim gledateljima. Obećavam da ćemo se truditi još više. Hvala obitelji, supruzi i djeci što su me trpili, ali i svim kolegama”, istaknuo je Jarak. Posebnu zahvalu uputio je Oliveru Dragojeviću i svojim činom mnogima natjerao suze na oči. “Emotivno sam vezan za njega. Nije prilika ni mjesto da objašnjavam, radi se o Dubrovniku ’91 godine . Dragi Olivere, želim ti sve najbolje, takvi ljudi trebaju Hrvatskoj, ti si ponos Hrvatske i dokaz da nitko nema srce poput Hrvatske”, zaključio je Jarak.

Osim u kategoriji najboljeg TV novinara, Nova TV slavila je i u kategoriji najbolji reality show. Nagradu je osvojio Supertalent.

Inače, nagradu “Zlatni studio” pokrenuo je Studio Jutarnjeg lista, jedan od najdugovječnijih TV tjednika. Nagrada se dodjeljuje u područjima televizije, filma, radija, kazališta i glazbe, a o pobjednicima pojedinih kategorija odučivali su isključivo glasovi čitatelja.

Za “Zlatni Studio” konkurirala su najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 1. prosinca 2016. do 1. prosinca 2017. godine. Konkurencija je u svim kategorijama bila izrazito jaka, a stručni ocjenjivački sud činili su: Romina Peritz, Nenad Polimac, Jurica Pavičić, Zrinko Ogresta, Klara Rožman, Božo Sušec, Branko Matutinović, Ivana Mikuličin, Tomislav Čadež, Vinko Brešan, Maja Kruhak, Zrinko Tutić, Predrag Martinjak, Ante Gelo, Tina Premec, Sonja Šarunić i Irina Čulinović, piše dnevnik.hr.

Facebook Komentari