Petrov: Ova Vlada ne funkcionira. Država je na autopilotu

“Slučaj Martine Dalić ima potpuno drukčiju dimenziju. Jasno je otpočetka da su ona i povjerenik Ramljak tandem iz Škegrina inkubatora. Hrvatska javnost mora znati tko od političkih opcija podržava tu ekipu”, poručio je predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov.

U novoj objavi na Facebooku Petrov je poručio da više stvari pokazuje da Vlada ne funkcionira.

“Opoziv M. Dalić pokazat će tko je od HDZ-ovih zastupnika i njihovih partnera spreman uložiti svoj politički kapital u Dalić i interese koje ona zastupa

Događaji posljednjih dana, šutnja i nečinjenje oko Agrokora, ostavka državnog tajnika za demografiju koji kaže da je ovo folklor-vlada, blamaža oko izbora predsjednice Povjerenstva za odlučivanje oko sukoba interesa, pokazali su da ova Vlada ne funkcionira. Država je na autopilotu.

Mislim da su navedeni razlozi dovoljni da se pokrene postupak opoziva Vlade. No, mi se ne zavaravamo, ova trgovačka koalicija će se držati za svoje fotelje zubima. Riječ ostavka u njihovom rječniku ne postoji.

Slučaj Martine Dalić ima potpuno drukčiju dimenziju. Jasno je otpočetka da su ona i povjerenik Ramljak tandem iz Škegrina inkubatora. Hrvatska javnost mora znati tko od političkih opcija podržava tu ekipu.

Zahtjev za opoziv potpredsjednice Vlade pokazat će tko je od HDZ-ovih zastupnika i koalicijskih partnera spreman uložiti svoj politički kapital u Martinu Dalić i interese koje ona zastupa. Stoga prijedlog za njezin opoziv smatramo opravdanim”, napisao je Petrov.

Facebook Komentari