VIDEO Maras se uživo javio iz mraka: Evo vidite, Jandroković je ugasio svjetlo, sad se vidi i zašto

SDP-ov zastupnik Gordan Maras jutros se na svojoj Facebook stranici javio uživo iz Sabora, koji ovaj tjedan ne zasjeda nakon što je i neke same zastupnike iznenadila ta činjenica.

Maras je video snimio u mračnoj i praznoj sabornici, a potom je objasnio što ga je inspiriralo.

– Dobro jutro svima. Sigurno se pitate zašto je oko mene mrak, a odgovor je vrlo jednostavan. Ja sam u Hrvatskom saboru, osam sati je i sedamnaest minuta je, vidite sat, a odgovor je vrlo jednostavan – jer je Jandroković ugasio svjetla. Odnosno, HDZ je odlučio da ovaj tjedan, iz nekog čudnog razloga, meni potpuno neprihvatljivog Sabor ne radi, pa ću ja sada izaći ipak u ovaj dio gdje se malo bolje vidi – poručio je Maras iz mračne sabornice i potom prešao u osvjetljeniji dio sabora iz kojeg se nastavio obraćati svojim pratiteljima.

– HDZ i Jandroković su ugasili svjetlo u Hrvatskom saboru iz jednog vrlo jednostavnog razloga, a to je što, vidite i sami, kakva se drama i kriza dešava. Ja sam siguran da su to napravili isključivo zato da ovaj tjedan nemamo rasprave oko toga da i Dalić i Ramljak imaju negativnu bilancu, odnosno da ono što rade u Agrokoru nije dobro. Vidimo da je danas i po pisanjima medija, Ramljak podnio ostavku, a s druge strane vidimo da više ni HDZ-ovci ne vjeruju Vladi, odnosno, da daju ostavke na press konferencijama, a ministri se tome čude – rekao je Maras osvrnuvši se na jučerašnje događaje.

– Tako da, ako ste se pitali zbog čega Sabor ne radi, odgovor je vrlo jednostavan, jer HDZ nije htio raspravu ovaj tjedan i bez ikakvog razloga su zatvorili raspravu, ali vidite da poneki zastupnici i dolaze. Ja ću i dalje ovaj tjedan raditi, bez obzira što Sabor ne zasjeda i pokušat ću, na neki način održati političku aktivnost u Saboru, a ono što je posebno bitno, mislim da ćemo ovaj tjedan svjedočiti dosta dramatičnim lomovima unutar vladajuće koalicije. I u biti, ono što svi građani RH vide, mislim da ćete vidjeti i vi, a to je da ova vlada ne funkcionira – rekao je Maras.

Oni koji su prije tjedan dana govorili da su Dalić i Ramljak suvereno odgovarali na sjednici Odbora za gospodarstvo i da su učvrstili svoje pozicije, vide da su bili u potpunosti u krivu, a to će se vidjeti i narednih dana – kazao je Maras i odjavio se porukom kako Sabor ne radi, ali da on nastavlja raditi u Saboru, prenosi Jutarnji.

Live iz Sabora..

Posted by Gordan Maras on 20. veljače 2018

Facebook Komentari