Evo što u MVEP-u kažu o svom diplomatu – reketaru koji je čovjeku prijetio političkim poznanstvima s Plenkovićem, Božinovićem i Jandrokovićem

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova upoznato je sa slučajem kojeg spominjete u Vašem upitu, odgovorili su Hrvatskoj danas iz MVEP-a na pitanje o prijetnjama diplomata Krešimira Mahečića političkim poznanstvima.

“Na naš zahtjev g. Krešimir Mahečić detaljno je izvijestio nadležne službe o svom postupanju i suštini problema te da su u prijepor uključena i druga nadležna tijela.

Iako je riječ o slučaju privatne naravi, Ministarstvo smatra neprimjerenim i potpuno neprihvatljivim komunikaciju kojom se zlorabi diplomatski status pozivajući se na poznanstva s visokim dužnosnicima. Ministarstvo je stoga od nadležnih službi zatražilo mišljenje o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju”, kažu u MVP-u..

Kad Plenkovićev diplomat nediplomatski prijeti čovjeku: S premijerom Plenkovićem znam se 22 godine, kao i s ministrom unutarnjih poslova Božinovićem… nije mi problem napraviti vam cijelu strku

Facebook Komentari