VIDEO Goropadni Jandroković kakvog još niste vidjeli, urla na Pernara: Još jednom i letite van.. što je Vama

Predsjednik Sabora, inače mirni i tihi Gordan Jandroković iskočio je danas iz takta i iz sveg glasa urlao na zastupnika Živog zida Ivana Pernara: Još jednom i letite van.. što je Vama?

Temperatura se podigla u replikama oko skidanja imuniteta Nikoli Grmoji povodom tužbe Željka Lackovića za klevetu, imunitet naravno nije skinut jer je riječ o privatnoj tužbi.

U jednom trenutku svojim ponašanjem u sabornici zastupnik Ivan Pernar vidno je razljutio predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića.

Ivan Pernar ustao je za vrijeme izlaganja Mira Bulja i vikao HDZ-ovcima da prestanu pričati. Uslijedila je žestoka reakcija Gordana Jandrokovića.

“Kolega Pernar, samo malo vas molim. Još jednom napravite ovo i letite van. Kakvo je to ponašanje. Kakvo je to ponašanje, što je vama. Nećete se tako ponašati u Sabornici. Još jednom kolega Pernar i pozvat ću stražu”, rekao je Jandroković. Dok je Jandroković urlao Miro Bulj je govorio predsjedniku Sabora da opomene zastupnike HDZ-a koji su ga ometali u izlaganju.

Željko Jovanović također je bio žestok u svom izlaganju u sklopu ove rasprave.

“Ne postoji u ovom trenutku većeg problema za hrvatsko društvo od korumpiranih sudaca i pravosuđa. Predmeti traju godinama, odlaze u zastaru, Sander, Fimi media, Kalmeta i naravno Milan Bandić. Kolege svima nama se Bandić sa svojim najbližim suradnicima smije. Prijavljuju novce koji su nošeni u crnim vrećma i reketare jednu stranku. I naravno da istovremenu mu svi vi iz HDZ.a čuvate leđa jer vaša koalicija počica na političkoj korupciji u kojoj Milan Bandić drži za muda vas u HDZ-u, suce…”, rekao je Jovanović.

Facebook Komentari