Vučić nakon sastanka s Plenkovićem: Razgovarali smo o ratnoj odšteti – Vučića presreo i iznervirao Bulj: Kad ćete u hrvatsku Glinu?

Aleksandar Vučić nakon sastanka s Andrejom Plenkovićem prelazeći preko Markova trga na novinarsko inzistiranje rekao je da su razgovarali i o ratnoj odšteti.

Novinari su, naime okružili Vučića dok je prelazio iz Vlade u Sabor i inzistirali na tome je li razgovarao s Plenkovićem o ratnoj odšteti.

Razgovarali smo o i ratnoj odšteti, nema tabu tema, rekao sam, odgovorio je Vučić i rekao da je to tema koju je otvorio Plenković.

“Ja sam imao sasvim drugačiji stav o tome i ja sam mu to rekao”, rekao je Vučić.

Uz novinare tu se našao i Mostovac Miro Bulj koji je Vučiću dobacio: Kad ćete u hrvatsku Glinu? To je pitanje iznerviralo Vučića koji je ljutito reagirao: “Da ne mislite da sam se uplašio vašeg dobacivanja, odgovorit ću vam na što hoćete, kad hoćete”.

Bulj je za N1 nakon incidenta objasnio što je točno rekao Vučiću.

“Pitao sam ga kada će posjetiti hrvatsku Glinu. Prije svega, on je trebao otići tome narodu i objasniti jer on je bio glavni huškač u Šešeljovom pokretu. Trebao se ispričati tim ljudima jer je načinio veliko zlo srpskoj nacionalnoj manjini, a nakon toga i Hrvatskoj”, rekao je Bulj.

S predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao sam o svim otvorenim pitanjima izmedju dvije države – nestalima, granici, pravosudnoj suradnji, ratnim odštetama, zaštiti manjina, sukcesiji te gospodarskoj suradnji, europskom kontekstu i odnosima u JIE”, objavio je Andrej Plenković na svom Twitteru nakon sastanka.

Facebook Komentari