Rovinjcu u Sloveniji automobil zalili izmetom: Možete misliti kako sam se osjećao

Automobil Rovinjaca koji su bili u posjetu Sloveniji, zasut je ljudskim izmetom. ”Možete zamisliti kako sam se osjećao kada sam shvatio o čemu se radi”, ispričao je Rovinjac.

Boravaka u Sloveniji prošlog tjedna, dva para Rovinjaca zasigurno će dugo pamtiti ni manje ni više nego po ljudskom izmetu. Večer prije odlaska iz u hotela Terma Dobrna, netko im je automobil ”ukrasio” ljudskim izmetom.

”Možete zamisliti kako sam se osjećao kada sam shvatio o čemu se radi. Naime, prvo sam vrijeme mislio da je u pitanju izmet ptica pošto uistinu nisam mogao pojmiti da netko ili više njih, ima potrebu prikupljati ljudski izmet i iskrcati ga na automobil”, ispričao je za Glas Istre Bojan Milijašević.

Ovaj se incident dogodio na parkiralištu hotela u kojem su boravili. Kažu da nitko iz objekta, čijim su djelatnicima prijavili slučaj, ne samo da nije reagirao nego nije niti našao za shodno da im se barem ispriča.

”Reakcija hotelskog djelatnika bila je ta da se obratimo policiji, odnosno da ga ‘naš’ problem ne zanima. Jednom riječju čovjek nas je lijepo otpilio. S druge strane nisam želio raditi probleme, a ni gubiti vrijeme na policiji pa im se nisam obratio. Sada i dolaskom kući samo želim pokazati javnosti što sam doživio, odnosno kako se u pojedinim dijelovima Slovenije dočekuju i ispraćaju gosti”, kaže Milijašević.

Smatra da je ovo plod nečije zlobe i pakosti, odnosno na tragu incidenata u Savudrijskoj vali, odgovor pojedinca ili grupe, što o Hrvatima kao susjedima misle.

”Ja sam to prvi put vidio i doživio, i do sada za takav način ‘razračunavanja’ nisam čuo. Jasno da sam bio uvrijeđen i šokiran”, zaključuje.

Facebook Komentari