Nina Morić oštra: Kada je Tito umro pola Hrvatske je plakalo, ali u mojoj kući smo napravili feštu

Nina Morić posljednje vrijeme često komentira politička zbivanja.

Nina Morić na društvenim mrežama često se dotakne i političkih tema, a mnogima je privukla pozornost podijelivši na Instagramu fotografiju rukovanja Vladimira Putina i Bašara al-Asada.

“Na vašoj sam strani!”, poručila je Nina uz kratice za Rusiju i Siriju. Njezina objava podigla je prašinu i izazvala raspravu u komentarima, a jedna od pratiteljica napisala je Nini da se ovaj put ne slaže s njom.

“Bila sam u Siriji i situacija tamo zaista ovisi o području u ko jem se nalaziš. Ja sam Hrvatica poput tebe i ovo je kao da je na jednoj strani Milošević, a na drugoj Karadžić. Dva diktatora koja su ubila tisuće ljudi. Ovaj put se ne slažem s tobom”, poručila joj je na talijanskom. Nina je imala spreman odgovor.

“Vidim da si Hrvatica pa ću ti pokušati objasniti na hrvatskom! Assad štiti svoj narod i nije ubojica. Nemoj gledati glupi Facebook, informiraj se preko drugih kanala. Vidiš što je napravio naš Tito, na današnji dan je sa svojim partizanima ubio 11 tisuća Talijana, kada je umro pola Hrvatske je plakalo, ali u mojoj kući smo napravili feštu. Otvoriti svoje horizonte jer si napisala puno gluposti. Ništa osobno, nadam se da se nisi uvrijedila”, između ostalog je odgovorila Nina, prenosi dnevnik.hr.

Facebook Komentari