Je li Kujundžić štitio vulgarnog liječnika od otkaza: To su spinovi i insinuacije, to nije točno

Ministar zdravstva Milan Kujundžić u KB-u Dubrava odgovorio je i na pitanja o ortopedu iz te bolnice na kojeg su se žalili brojni pacijenti i koji je naposljetku dobio otkaz.

Ministar Milan Kujundžić rekao je da je za svog mandata kao ravnatelj Dubrave u bolnici zaprimljena jedna prijava i da se tada postupalo prema prikupljenim dokazima.

Kujundžić je priznao je da to očito nije bilo dovoljno, jer je idućih godina bilo sve više slučajeva vrijeđanja od strane istog doktora.

Zahvalio je aktualnoj upravi bolnice što je sada obavila dobar posao i pozvao pacijente, osoblje i medije da i dalje ukazuju na slične nepravilnosti liječnika diljem Hrvatske.

Aktualni ravnatelj bolnice rekao je da ne može komentirati rad svojih prethodnika no da je on u svojem kratkom mandatu odmah po primitku informacija o vulgarnom liječniku pokrenuo postupak inspekcije te da je liječnik na koncu dobio otkaz ugovora o suradnji.

Na pitanje je li istinita konstatacija da je upravo on za vrijeme svog mandata kada je bio ravnatelj KB-a Dubrava, štitio liječnika od otkaza, Kujundžić je rekao da su to spinovi i insinuacije te da to nije točno.

Podsjetimo, ortoped iz Kliničke bolnice Dubrava, koji je godinama vrijeđao pacijente, dobio je otkaz, samo tjedan dana nakon objave priče u emisiji Provjereno, piše dnenik.hr.

Facebook Komentari