Veliko pojačanje iz BiH zabilo za pobjedu Modrih: Primio je loptu na 20 metara, napravio dva koraka…

U pripremnoj utakmici na glavnom travnjaku maksimirskoga stadiona Zagrepčani su svladali slovenskoga prvoligaša Krško 2:1

Amer Gojak odlično ga je proigrao, Izet Hajrović prihvatio je loptu na dvadesetak metara od gola, napravio korak-dva i precizno s vrha šesnaesterca, malo ulijevo, lijevom nogom pogodio suprotni kut.

To je potez u zadnjim minutama debija kojim se u Dinamu predstavio reprezentativac BiH koji je neki dan stigao iz Werdera. I po tom će se potezu pamtiti Dinamova generalka uoči nastavka sezone, potez je to kojim su Modri “slomili” slovenskog prvoligaša Krško.

– Drago mi je da sam zabio u svom debiju, početak je stvarno dobar. Uvijek je lijepo pobijediti susret, nadam se da ćemo tako i nastaviti u službenim utakmicama – rekao je Hajrović, koji se i prije pogotka istaknuo s nekoliko dobrih poteza, prodao je i “tunel” na sredini terena.

Inače, sama Dinamova predstava nije bila bogzna što. Igralo se, da napomenemo, dvaput po 35 minuta, takav je bio dogovor dvaju trenera, a u tih 70 minuta nisu Modri stvorili previše prilika, pišu Sportske novosti.

Facebook Komentari