Plenković pobjegao pred novinarskim pitanjima unatoč tome što je u zemlji trenutno puno vrućih tema

Predsjednik Vlade Andrej Plenković pobjegao je danas pred novinarskim pitanjima unatoč tome što je u zemlji trenutno puno vrućih tema.

Premijer Andrej Plenković posjetio je vojarnu Croatia i Ministarstvo obrane, gdje je nazočio potpisivanju ugovora s proizvođačima vojne opreme.

S njim u društvu bio je i domaćin, ministar obrane Damir Krstičević. Nakon zajedničkog obraćanja medijima na temu vojne opreme, Plenković i Krstičević nisu bili raspoloženi za odgovaranja na dnevnopolitička pitanja. Premijer je na pitanje “zašto se oteže s avionima” samo usput dobacio “ne oteže se ništa” i bez namjere zaustavljanja, unatoč novinarskim pitanjima, produžio prema naprijed i izašao iz zgrade.

Podsjećamo, trenutno je mnogo osjetljivih pitanja koja traže odgovor čelnog čovjeka Vlade. U četvrtak navečer je održan sastanak premijera, predsjednice i predsjednika Hrvatskog sabora, nakon kojega je objavljeno tek šturo priopćenje iz kojega se ne iščitavaju nikakve konkretne informacije. Nabavka vojnih aviona, trenutna situacija u Agrokoru, reakcije na Vučićev posjet Hrvatskoj, samo su neke od tema o kojima bi se premijer trebao oglasiti, piše dnevnik.hr.

Kako zanimljivo: Bivša tvrtka Damira Krstičevića registrirala biznis servisiranja i nabave zrakoplova i vojne opreme

Plenković na potpisivanju ugovora s proizvođačima vojne opreme, borbeni zrakoplovi su na evaulaciji

Facebook Komentari