Dalić vrlo zadovoljan ždrijebom skupina UEFA-ine Lige nacija: Puno bolje nego neke prijateljske utakmice u kojima igramo s lakšim ekipama

Izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić bio je vrlo zadovoljan ždrijebom skupina UEFA-ine Lige nacija. Hrvatska će u premijernom izdanju novog natjecanja zaigrati u skupini A4, zajedno s Engleskom i Španjolskom.

“Sjajna ideja natjecanja. Bit će to četiri fantastične utakmice za navijače i cijelu Hrvatsku. Bez obzira na pritisak bit će to veliki užitak”, rekao je Dalić nakon ždrijeba u razgovoru za Sport Klub.

Liga nacija je novo natjecanje koje će zamijeniti prijateljske utakmice i omogućiti reprezentacijama da ovim putem izbore nastup na Europskom prvenstvu 2020. godine. Ambicije našeg izbornika nisu male.

“U svakom natjecanju želimo biti najbolji. Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji dolazi Liga nacija, u kojoj Hrvatska želi biti najbolja. Imamo dvije teške reprezentacije u skupini, ali dat ćemo sve od sebe”, kazao je Dalić, pa zaključio.

“Mislim da je ovo natjecanje puno bolje nego neke prijateljske utakmice u kojima igramo s lakšim ekipama”.

U Lausanni održan ždrijeb za prvu nogometnu Ligu nacija, Hrvatska dobila respektabilne protivnike

Facebook Komentari