Krstičević posjetio generala Stipetića koji je na intenzivnoj skrbi završio nakon moždanog udara

General Petar Stipetić, na fotografiji četvrti s lijeva

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević u pratnji savjetnika načelnika Glavnog stožera OS RH za zdravstvo brigadnog generala Borisa Zdilara danas, u utorak, 23. siječnja 2018. godine posjetio je bivšeg načelnika Glavnog stožera OS RH, umirovljenog generala Petra Stipetića, koji se oporavlja od posljedica moždanog udara u Kliničkom bolničkom centru u Zagrebu, objavio je MORH.

Bivši načelnik Glavnog stožera Hrvatske vojske 81-godišnji general Petar Stipetić tijekom proteklog vikenda pretrpio je moždani udar i na liječenju je u KBC-u Zagreb.

Zasad je još uvijek na liječenju u jedinici intenzivne skrbi.

Kod Stipetića se radilo o tzv. ishemijskom moždanom udaru izazvanom začepljenjem krvne žile. Zbog toga su morali intervenirati intervencijski neuroradiolozi na KBC-u Zagreb kako bi uklonili krvni ugrušak.

Nakon uspješnog zahvata, kažu liječnici, Stipetić je bio stabilan, ali se u utorak pojavio problem s plućima odnosno vjerojatno se radi o upali pluća pa je i dalje smješten na intenzivnoj skrbi KBC-a dok se ne riješi taj zdravstveni problem, piše Jutarnji.

Share This Article