Relković o Bernardiću: Ovo je potpuni amaterizam u obraćanju javnosti. Njegov PR pokušava od njega napraviti nešto što nije

Politički analitičar Ivica Relković komentirao je u N1 studiju uživo stanje u SDP-u i ‘čudne Facebook istupe’ predsjednika SDP-a Davora Bernardića.

Što vidite u javnom nastupu Davora Bernardića?

Amatera koji nema pristup javnom govoru. Ovo je potpuni amaterizam u obraćanju javnosti. Njegov PR pokušava od njega napraviti nešto što nije. Ulazak u bilo što satirično, humristično je potpuni promašaj. Ako je on ozbiljan, neka se drži ozbiljnih tema. Dosad se nije pokazalo da može, njegovi su kritičari u pravu. On nije pronašao model koji je njegovo ja. Ne možemo reći da je on kapacitet i da je vjerodostajan u onom što može biti u javnosti. Velika stranka si ne može dopustiti da joj vođa ne može izaći u javnost.

Živi zid ‘grize’ u njihovo biračko tijelo?

Biračko tijelo koje dolazi novim političkim opcijama je mlađe. SDP odumire i birački, tko uopće želi glasati za SDP? Ovakav SDP ne može privući nekog tko ima 20 godina.

Ogulinski teambuilding? Vidite li zaokret?

Nikakav. Pred nama su europarlamentarni izbori koji će biti golemi test za SDP. I prije su imali slabiji teren od HDZ-a i morali pobjeđivati u koalicijama. SDP je u velikom problemu, pod velikim su upitnikom.

Facebook Komentari