Opari pukla žila u mozgu, kažu liječnici da je krvarenje manje

Gradonačelnik Grada Splita Andro Krstulović Opara u subotu je, u večernjim satima, zbog glavobolje i vrtoglavice primljen u Klinički bolnički centar Split, ravnatelj splitskog Kliničkog bolničkog centra Split Ivo Jurić izvjestio je novinare u nedjelju Krstulović Opara pretrpio manje krvarenje u mozgu, odnosno lakši moždani udar.
“Napravljen je detaljan CT i pronađeno je manje intrakranijalno krvarenje, odnosno krvarenje unutar lubanje”, kazao je Jurić novinarima, potvrdivši da se može govoriti blažem moždanom udaru.

“U tijeku je dijagnostička obrada i prerano je govoriti o čemu se radi, biti ćete obaviješteni svaki dan. Nemamo što kriti”, dodao je Jurić, javlja tportal.

Kazao je i da se Andro Krstulović Opara osjeća dobro, nema nikakvih težih posljedica, normalno hoda i komunicira. Smješten je u apartmanu na Odjelu neurologije KBC-a Split. Uz njega su supruga i najbliži suradnici.

Potvrđeno je da će splitski gradonačelnik u bolnici provesti nekoliko idućih dana koliko se predviđa trajanje liječničke obrade.
U priopćenju iz Grada Splita kazali su ranije da se gradonačelnik sada osjeća dobro: “Zadržan je u bolnici gdje ga očekuju daljnje pretrage”.
Sve službene obveze raspoređene su među zamjenicima gradonačelnika, Jelenom Hrgović i Ninom Velom te Grad Split nastavlja funkcionirati uobičajeno.
O daljnjem razvoju situacije javnost će biti pravodobno informirana, poručuju.

Facebook Komentari