Červar nakon pobjede protiv Norveške ponosan na igrače: Čujte, nisam nikad toliko uvreda dobio, ali to je izgleda normalno kod nas

Hrvatska je nakon poraza od Švedske i neuvjerljive pobjede protiv Bjelorusije odigrala odličnu utakmicu i s 32:28 pobijedila viceprvaka svijeta Norvešku. Izbornik Lino Červar pohvalio je svoju momčad nakon velike pobjede.

”Mislim da smo i prve dvije utakmice igrali moderno i kvalitetno, izgubili smo od Švedske, uhvatili su nas na spavanju. Danas je bila druga priča, čestitke cijelom timu, igrali smo moderan rukomet. Međutim nije gotovo, pred nama je Francuska. Pohvalio bih i publiku, vjerovao sam u zagrebačku publiku, a ovim putem pozdravljam i Splićane”, rekao je Červar nakon utakmice.

“Mislilo se da u Zagrebu nećemo imati atmosferu kao u Splitu, ali ja sam znao da hoćemo. I igrači su ih na to natjerali i oni su najveći junaci. Svi, od golmana do zadnjeg igrača i hvala im na tome.”

Červar je bio meta mnogih kritika, ali uspio je zadržati mir i podići momčad za vrlo bitnu utakmicu.

”Čujte, nisam nikad toliko uvreda dobio, ali to je izgleda normalno kod nas. Moram pozitivno misliti i biti smiren, to sam rekao igračima, igrači su to prihvatili i usmjerili smo se na igru. Sve pohvale igračima, ponosan sam.”

Pred Hrvatskom su četiri dana odmora, a onda slijedi rukometni klasik s Francuskom, piše gol.hr.

Share This Article