Duvnjaka zvali van ali nije čuo od buke, sad je na pregledu: Točnu dijagnozu doznat ćemo prije treninga

Domagoj Duvnjak, hrvatski kapetan ozlijedio je list desne noge pred kraj susreta sa Srbijom. Još nije poznato koliko je ozljeda teška i što očekuje Duvnjaka u nastavku Eura, no po svemu sudeći on bi trebao propustiti utakmicu s Islandom. Više ćemo znati nakon što stignu nalazi magnetske rezonance.

– Duvnjaku je stradao list. Šteta. Zabrinut sam – bila je prva rekacija izbornika Line Červara koji je još dodao: – Mi smo ga htjeli mijenjati, ali galama je bila jako velika. Ne mogu reći drugo nego da je to jednostavno bila sudbina. Dogodilo se to što se dogodilo. Ne čuju igrači, baš smo i pričali o tome. Vikali smo da izađe, ali jednostavno nije se čulo. A danas su u hotelu Park na druženje s novinarima stigli Manuel Štrlek, Luka Cindrić, Željko Musa i pomoćni trener Hrvoje Horvat. Nisu željeli prejudicirati o Duvnjakovoj ozljedi već su naglasili kako je najbolje pričekati nalaze.

– Domagoj je još uvijek u bolnici, a točnije informacije o njegovoj ozljedi trebali bi imati u popodnevnim satima prije treninga – kazao je Horvat, prenosi Večernji.

Share This Article