Novi detalji o ženskom kosturu pronađenom kod Ogulina: Lubanja je razbijena kod uha

Na lubanji koju su lovci LD-a Srnjak iz Tounja našli u šumi u mjestu Tržić Tounjski, a za koju se sumnja da pripada ostacima nestale Francuskinje Anne-Cecile Pinel, primijećen je prijelom baze lubanje kod slušnog otvora, na desnoj sljepoočnici.

Na ženskom kosturu koji je otkriven u Tržiću Tounjskom primijećeni su tragovi ozljeda, točnije primijećen je prijelom baze lubanje kod slušnog otvora, na desnom sljepoočnom dijelu, doznaje Jutarnji list.

Još nije službeno potvrđeno da ljudski ostaci pripadaju 23-godišnjoj Anne-Cecile Pinel, Francuskinji koja je nestala još 2014. godine tijekom posjeta festivalu Momento Demento.

Treba pričekati službeno utvrđivanje identiteta u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta na Šalati. Policija se zasad ograđuje od veze između pronađenog tijela i nestale djevojke, napominjući da se u ovom trenutku može govoriti o pretpostavkama, sve dok se identitet preminule osobe ne utvrdi analizom DNK-a.

Neslužbeno, prema predmetima pronađenima uz tijelo, čizmama i narukvici – ulaznici s festivala Memento Demento, a pogotovo slušnom aparatu koji je pronađen pokraj tijela, istražitelji su prilično sigurni da će ovo biti kraj potrage za studenticom arhitekture i urbanizma koja je zadnji put viđena 21. srpnja 2014. godine nekoliko kilometara dalje. Zbog problema sa sluhom ona je, naime, koristila slušne aparate, piše Jutarnji.

Share This Article