Drljača iznenađen Miletićem: Pa ja sam više nastupao u Hrvatskoj nego u Srbiji. Istra je to, to je država u državi

Iako je njegov koncert u Puli za doček pravoslavne Nove godine 2018. otkazan, srpski pjevač Boro Drljača, poznat po veličanju Krajine i ratnih zločinaca, već je nastupao u Hrvatskoj.

Kako pišu Večernje novosti, Drljača je pravoslavnu Novu godinu 2004. proveo u Puli. Uz pratnju orkestra, čiji su članovi Hrvati i Talijani, pjevao je na dočeku koji je organizirala Zajednica Srba Istre.

– Najdraže mi je bilo kada sam u publici vidio i pozdravio bivšeg svjetskog prvaka u boksu Matu Parlova, koji je u jednom trenutku uzeo mikrofon i s puno sjete otpjevao “Obraše se vinogradi dole kraj Topole”, rekao je tada za Večernje novosti Drljača.

U izjavi za Telegraf, Drljača je potvrdio da je u Hrvatskoj nastupio više puta:

– Pa ja sam više nastupao u Hrvatskoj nego u Srbiji. Istra je to, to je država u državi. Tamo sam pjevao na bezbroj zborova i vašara i uvijek je velik interes! Tako je i sada. Nema mjesta za svađe i ratovanje, samo za ljubav i veselje – izjavio je Drljača.

Miletić: Drljača u Puli neće nastupiti

Podsjetimo, gradonačelnik Pule Boris Miletić na svojem je Facebooku u petak objavio da Boro Drljača neće nastupiti na dočeku pravoslavne Nove godine u tom gradu, najavljenom za 13. siječnja, pišu 24sata.

Boris Miletić: Taj lik Drljača neće nastupiti za doček pravoslavne Nove godine. Točka

Facebook Komentari