Dinamo dobiva pojačanje u napadu – iz Rijeke

Direktor Dinama Tomislav Svetina potvrdio je ono što se najavljuje još od kolovoza, a to je dolazak Marija Gavranovića iz Rijeke. Napadač hrvatskog prvaka već je bio na korak od potpisa za Dinamo u ljetnom prijelaznom roku, ali je na kraju ipak ostao na Rujevici.

Međutim, već je tada bilo jasno kako je Gavranovićeva epizoda u Rijeci pri kraju, a opcije su bile ili Dinamo ili inozemstvo, kao što je nedavno potvrdio i predsjednik kluba Damir Mišković.

“Jedino sigurno ovog trenutka je dolazak Gavranovića”, rekao je Svetina za Sportske novosti komentirajući transfere.

U međuvremenu Dinamo je napustio napadač Angelo Henriquez, koji je meksički Atlas iz Guadalajare. Iako Modri nisu dobili dva i pol milijuna eura koliko su na početku tražili za Čileanca, s milijun i pol nadoknadili su uloženo. Naime, toliko je Dinamo platio Manchester Unitedu za otkup Henriqueza.

Zimski prijelazni rok u hrvatskom nogometu počinje tek 10. siječnja, tako da prije toga Gavranović ne može službeno postati igrač Dinama. S njim će onda potpisati trogodišnji ugovor. Ipak, trebao bi se pojaviti već na početku Dinamovih priprema u četvrtak.

Facebook Komentari