Duvnjak: Tu sam i spreman sam; Červar: Ciljamo visoko

Rukometaši su se na prvi dan 2018. godine okupili u Zagrebu od kuda idu prema Splitu na završnu fazu priprema uoči Europskog prvenstva.

Domagoj Duvnjak među zadnjima se pridružio momčadi i nada se da će što više igrati na EP-u jer kako kaže koljeno je dobro.

Dobro je, koljeno je dobro. Malo ga osjetim poslije napora, ali to je normalno. Na izborniku je odluka koliko ću igrati, ali ja sam došao i spreman sam. Koliko ću igrati ne znam, ali bitno je da je koljeno dobro, rekao je Duvnjak i dodao: Mi jedva čekamo da počne prvenstvo. Ja jedva čekam tu euforiju. Svi znamo da igramo pred našom publikom, pred našim ljudima i zbog toga ćemo dati sve od sebe.

Izabranik Lino Červar u Splitu će se posvetiti taktici i psihološkoj pripremi.

U Splitu ćemo pokušati uključiti ove igrače koji su kasnije došli. Tako da se i Domagoj još više uhoda s ekipom. Radit ćemo na tijelu, ali puno više na taktici i psihološkoj pripremi. Vidim i protivnici su se razmahali. Svi se hvale da dobro rade. Želim što prije osjetiti Split gdje je iznimno pozitivna atmosfera, rekao je Červar.

Ipak Červar je oprezan, ali svjestan je svoje momčadi s kojom cilja visoko.

Mi ciljamo visoko, ali na kraju će odlučiti naša igra. Ja uvijek želim puno, ali moram biti skroman. Bilo bi bahato od mene da se razbacujem s izjavama da ćemo biti zlatni pored jedne Francuske, Njemačke, Danske. Mislim da bi to bilo neprimjereno, objasnio je Červar, piše HRT.

Facebook Komentari