Život s Vlastom: Za Božić ću vam poželjeti samo jedno – Neka Vas grle ruke za kojima najviše čeznete!

Piše: Vlasta Janton

Neću vam poželjeti blagostanje, neću vam poželjeti džepove pune novaca, neću vam poželjeti stol najslasnijih delicija, neću vam poželjeti punu kuću veselih ljudi, neću vam poželjeti da budete najljepši i najuspješniji. To će vam u blagdanskoj noći poželjeti drugi.

Ja vam ipak želim nešto drugo, onako, iz dubine svog srca, ono što od svega vi i sami sebi priželjkujete, a to su ruke za kojima najviše čeznete, da vas grle onako kako priželjkujete, da vas vole onako kako ste oduvijek sanjali. Želim vam da u tom zagrljaju pronađete sreću, mir i sigurnost. Da vas preplavi radost koju možete osjetiti samo i jedino kada vas zagrle te ruke. To je ono što vam želim. Jer samo tada vaše oči sjaje posebnim sjajem, jer samo tada iskra u njima može preokrenuti čitav svijet.

Zašto vam to želim? Iz vrlo jednostavnog razloga. Jer je to najljepša želja koju bih voljela da netko zaželi meni, jer samo onda moje lice ima poseban sjaj, i mojoj sreći ne postoji kraj.
Stoga, dok ovo čitate, budite vi te ruke za kojima netko čezne, zagrlite tog nekog koji vas beskrajno voli, dušom i tijelom. Budite vi te ruke, donesite nekome radost, pokažite mu ono što se ustručavate pokazati, ne zatvarajte se, ne lažite sami sebe. Otvorite svoje srce, darujte ljubav, darujte sebe, ne postoji ljepši božićni dar.

Ispod božićne jelke šarene se lijepo upakirani darovi, s najvećom pažnjom izabrani, čekaju osmijehe onih koji će ih otvarati, čekaju da nekome pružaju radost. Ali ne postoji takav dar, ne postoji toliko brižljivo birani dar koji će ti podariti toliko sreće i ljubavi kao što je to zagrljaj voljene osobe. Imati sve a ne imati ništa, najgore je što vas može snaći u božićnoj noći.

Svima oko sebe želite sreću, svima oko sebe želite ugoditi, svima želite pružiti najbolje što možete, razveseliti ih, razmaziti, ali u sebi….osjećate tugu i bol, prazni ste i nesretni. Slika lažnog osmijeha na licu još više vam nanosi bol. U gomili ste, ali ste sami. Sve to mogu ukloniti samo jedne, jedine ruke na svijetu. U jednoj sekundi, u jednom trenu. Razbiti sve loše i donijeti samo ljubav, radost i mir.

I kada zvijezda dotakne zvijezdu u božićnoj noći, kada se njihovim dodirom rasplamsa sjaj, tada vas neka zagrle ruke za kojima najviše čeznete, neka vašoj sreći nikada ne dođe kraj!

To Vam za Božić iz dubine srca želi Vaša Vlasta!

Facebook Komentari