Zagrebački sirek ove blagdane daruje socijalno ugroženim obiteljima

Kumice okupljene u udrugu malih sirara zagrebačke županije „Zg Sirek“ udružile su snage kako bi socijalno ugroženim obiteljima s područja Grada Zagreba barem malo pomogle u ovo blagdansko vrijeme i svojim poklon paketima uljepšale njihov blagdanski stol.

Za one kojima blagdani prolaze u znatno skromnijem duhu od blagdana većine nas, pripremile su deset poklon paketa u kojima se nalaze zagrebački friški kravlji sir Zg Sirek, ali i vrhnje, jogurti i drugi proizvodi koje kumice okupljene u ovu udrugu proizvode na svojim imanjima i u svojim mini siranama. Članstvo u udruzi „Zg Sirek“ garantira vrhunsku kvalitetu i ispravnost njihovih proizvoda koji su proizvedeni u strogo kontroliranim uvjetima, a koji će se naći na velikom broju blagdanskih stolova i ove godine.

Stoga pozivamo sve one koji poznaju nekoga kome je pomoć potrebna, ili same socijalno ugrožene obitelji, da nam se jave u inbox na našoj službenoj facebook stranici Zagrebački Sirek (https://www.facebook.com/zgsirek) kako bismo izabrali one za koje mislimo da im je naša mala pomoć najpotrebnija i do Božića im dostavili naše poklon pakete.

Facebook Komentari