Detalji tragedije kod Dubrovnika: smrtno stradao poznati odvjetnik, pretjecao je preko pune crte i udario u teretnjak splitskih tablica

Osobni automobil dubrovačkih registracijskih oznaka sudjelovao je uz dva šlepera sinoć u teškoj prometnoj nesreći koja se iz zasad neutvrđenih razloga dogodila na Vidikovcu na državnoj cesti D8.

U teškoj nesreći smrtno je nastradao vozač automobila, a na mjesto nesreće odmah su stigle sve žurne službe.

Dubrovački vjesnik neslužbeno doznaje da je riječ o poznatom dubrovačkom odvjetniku Ž. V.

Iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske javljaju kako je do prometne nesreće došlo kada je 61-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u pravcu Dubrovnika, preko neisprekidane razdjelne crte, započeo nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe i udario u teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnjak.

Uslijed udara osobno vozilo se odbilo i udarilo u teretno vozilo albanskih nacionalnih oznaka, a potom i u osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka i na kraju u metalnu zaštitnu ogradu.

Vozač osobnog vozila je smrtno stradao na mjestu događaja. Za vrijeme trajanja očevida kojim je rukovodio općinski državni odvjetnik, promet na ovom dijelu Jadranske magistrale bio je u potpunosti zatvoren te se preusmjeravao na okolne pravce.

U tri prometne nesreće ove noći i jutra poginule su tri osobe

Facebook Komentari