Vučić i Čović pokazali iznimnu bliskost: “Dragi Aco…”

Iznimna bliskost u Beogradu bila je posebno vidljiva u obraćanju hrvatskog člana predsjedništva BiH Čovića Aleksandru Vučiću..

Predstavnici naroda koji su dijametralno suprotno doživjeli posljednje dvije presude haaškog suda, pokazali su iznimnu bliskost.

Posebno je to bilo vidljivo u obraćanju hrvatskog člana predsjedništva BiH Čovića srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću.

“Uvaženi predsjedniče republike Srbije, dragi Aco, predstavnici izaslanstava dvije države, drago mi je da smo danas mogli u jednom ovakvom ozračju kakvo je moguće, ja bih rekao, samo ovdje doživjeti sinoć večeru i cjelodnevne danas naše aktivnosti ovdje”, rekao je Dragan Čović, hrvatski član predsjedništva BiH.

Podsjetimo, u Beogradu su se u srijedu sastali članovi Predsjedništva BiH i srbijanski državni vrh. Jedna od tema bila je status Kosova. Beogradski mediji ocijenili su kako je zajednička konferencija za medije poslije sastanka tročlanog vodstva BiH s Aleksandrom Vučićem u Beogradu bila “na rubu skandala”, te da “Izetbegović potkopava dogovor sa sastanka”, piše dnevnik.hr.

Facebook Komentari