VIDEO The Doors: Rođendan Jima Morrisona uz tribute band s Morrisonom iz Danske

Jedan od boljih The Doors tribute bandova – Cassandra at the Well u subotu će održati koncert u zagrebačkom Hard Placeu, povodom rođendana Jamesa Douglasa Morrisona, frontmena kultne američke grupe.

“Ovo je četvrta godina kako slavimo rođendan Jim Morrisona u Hard Place. Ogroman broj ljudi u cijelom svijetu obilježava ga na razne načine. Mi to radimo tako da sviramo i recitiramo njegove ne ponovljive stihove. I ove godine ponovo ćemo se okupiti i podsjetiti se kako je genijalna njegova ostavština. Želim da se okupimo u velikom broju, bilo bi divno da vas bude toliko puno, da Hard Place bude prepun, i da pjevate s nama, kaže bubnjar The Doors tribute banda Milan Radas.

U ovom tribute bandu glavni vokal je Danac Gabriel Namini Morrison, koji unosi podosta emocija u nastupima, kao što je to radio i Jim Morrison, a koncerti su vrlo slični live nastupima The Doorsa.

“Nadglasajte nas, pustite sva svoja osjetila, nek budu slobodna, plešite u transu, osjetite barem jednom potpunu slobodu, jer mi ćemo vam sigurno to i priuštiti. Osim onih najpoznatijih i najomiljenijih pjesama svirat ćemo i neke manje popularne, ali isto tako lijepe. Svirat ćemo i neke koje do sada nismo svirali. Znamo da je publika koja dolazi na naše koncerte u Hard Place, najbolja publika. To je poznato i dokazano. Njihova podrška nam je vrlo bitna jer poznato je da svaka akcija potiče i reakciju. Tako ćemo mi svirati, a vi pjevati i plesati. Jim bi, da je živ, 08.12.2017. napunio 74 godine. I znam da će nas čuti i vidjeti”, kaže Radas.

CASSANDRA AT THE WELL:
Emil Andreis klavijature
Gabriel Namini Morrison vokal
Mislav Gverić gitara
Milan Radas bubanj

Ono što vas čeka u subotu u Hard Placeu

When the music’s over
Love her madly
Love me two times
The changeling
Roadhouse blues
Alabama song /
Backdoor man /
Five to one
Not to touch the Earth
Mystery train / Away in India / Crossroads
People are strange
Universal mind
Soft parade / Gloria
Moonlight drive / Horse latitudes
Soul kitchen

I looked at you
Ship of fools
Riders on the storm /

You’re lost little girl
Crystal ship
Twentieth century fox
Hello I love you
Touch me
Break on through
Light my fire
LA woman
Encore:
The end

Facebook Komentari