Tužna vijest iz Splita: Otkazan Oliverov koncert, kreće povrat novca

Iz Oliverovog tima javili su kako se koncerti otkazuju do završetka liječenja. Od idućeg tjedna počinje povrat novca za ulaznice.

Loše vijesti stižu nam iz Splita, točno na 70. rođendan glazbene legende Olivera Dragojevića. Naime, kako javljaju iz njegovog tima, Oliver zbog bolesti ipak neće moći odrćati dva koncerta, najavljena u Spaladium Areni za 15. i 16. prosinca. Priopćenje donosimo u cijelosti:

Oliver Dragojević je prisiljen zbog zdravstvenih razloga otkazati splitske koncerte kojima se izrazito veselio. Oliver se, kao što je javnost upoznata, već mjesecima bori s teškom bolesti
Koncerti pod nazivom ‘OLIVERovih 70’ uz Zagrebačku filharmoniju, koji su se trebali održati 15. i 16. prosinca u splitskoj Spaladium Areni, otkazuju se do završetka liječenja.

Povrat novca kupcima za kupljene ulaznice počet će od srijede, 13.12.

Kupci povrat sredstava mogu dobiti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznice, a ako su ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, povrat će dobiti automatski na terećenu karticu te se nije potrebno javljati Eventimu.
Kupci koji su kupili ulaznice na blagajni Spaladium Arene u Splitu ili uplatom na Eventimov bankovni račun dobit će povrat novaca na svoj bankovni račun broj kojeg trebaju javiti e-mailom na info@eventim.hr zajedno sa naznakom broja narudžbe.
Zbog velikog broja prodanih ulaznica cjelokopni povrat ulaznica može biti u nešto dužem periodu nego obično te molimo cijenjene kupce za razumijevanje.

Facebook Komentari