Stranka GLAS zbog paketa traži odlazak Nade Murganić s mjesta ministrice za demografiju i obitelj

Stranka GLAS poslala je priopćenje kojim traži odlazak Nade Murganić s mjesta ministrice za demografiju i obitelj, nakon što je otkriveno kako su paketići za najpotrebitiju djecu završili u jednom privatnom vrtiću.

Priopćenje GLAS-a prenosimo u cijelosti:

“Jučerašnja podjela paketića za siromašnu djecu, koji su financirani iz Europskog socijalnog fonda za najpotrebitije EU, u privatnom katoličkom vrtiću “Blažena Hozana”, samo je još jedan dokaz katastrofalnog vođenja Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Upravo zbog ovakvih poteza ministarstva podsjećamo da je upravo GLAS je prije mjesec dana pokrenuo pitanje povjerenja ministrici Nadi Murganić prilikom čega smo među razlozima za opoziv naveli i nefunkcioniranje ministarstva po pitanju raspolaganja sredstvima iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.

Zbog svih dosadašnjih gafova i nefunkcioniranja sustava resornog ministarstva tražimo ministricu da podnese ostavku, a ukoliko to nije moguće molimo tajnicu premijera na napiše razrješenje ministrice Nade Murganić obzirom da premijer Plenković očito ima važnijeg posla poput hibridnog ratovanja”, piše u priopćenju GLAS-a.

Facebook Komentari