Šuker ima 17 potpisa, debakl Šimića i ekipe

Izvor: HNS

Dario Šimić danas je dobio službenu potporu nogometnih saveza Županije splitsko-dalmatinske i Županije zadarske, ali kako stvari stoje Davor Šuker će biti jedini kandidat za predsjednika HNS-a na Izbornoj skupštini 22. prosinca.

Naime, prema neslužbenim informacijama Šuker je jutros kod javnog bilježnika ovjerio 14 županijskih potpisa, a kako doznajemo danas je dobio još tri potpisa nogometnih saveza Vukovarsko-srijemske, Ličko-senjske i Koprivničko-križevačke županije.

Spekulira se da je Vukovarsko-srijemska glasovala 12-2, dok imamo službenu potvrdu da je utvrda Marijana Kustića, nesuđenog Šukerovog konkurenta u utrci za predsjednika HNS-a, Ličko-senjska županija, glasovala jednoglasno za Šukera. Navodno je jednoglasno glasovala i Koprivničko-križevačka.

Uglavnom, ako su informacije koje smo dobili točne, Šuker ima 17 potpisa. Ostala su još samo dva županijska nogometna saveza da se izjasne, Primorsko-goranski i Dubrovačko-neretvanski.

Ako oba glasuju za Šimića, on će imati tek četiri potpisa, a potrebno mu je devet da bi ispunio uvjet i postao službeni kandidat,piše gol.hr.

Facebook Komentari