Zvuči bizarno, ali možda stvarno vrijedi probati: Japanac otkrio prejednostavnu metodu kako odčepljuje nos

Ističe autor, stvar funkcionira jer se tako stimulira rad parasimpatičkog živčanog sustava.

U ovo vrijeme učestalih prehlada, viroza i gripa, začepljen nos jedna je od većih neugodnosti jer ne da osobi mira, pogotovo u trenucima kada nastoji skupiti snage kroz san.

Taj se problem najčešće rješava pomoću kapi ili sprejeva za nos, no čini se da ima i naoko bizarnih rješenja koja mogu biti korisna kada pri ruci nema lijekova.

Jednu takvu smo upravo pronašli kod japanskoga “tviteraša”, koji je istaknuo da njemu bez greške koristi stiskanje plastične boce ispod pazuha jer na taj način, navodi u svojoj objavi, stimulira rad parasimpatičkog živčanog sustava.

“Od svih metoda koje sam u životu isprobao, stiskanje boce ispod pazuha se pokazala najboljom. Važno je samo držati je neko vrijeme ispod kontra pazuha u odnosu na začepljenu nosnicu”, napisao je korisnik, pa potaknuo brojne da isprobaju pomaže li.

Isto možete pokušati i vi, u krajnjoj liniji vam se ništa loše ne može dogoditi, a ako imate kakav vlastiti recept pomoću kojeg olakšavate tu tegobu, ne sramite se napisati i podijeliti sa supatnicima, piše folder.hr.

Facebook Komentari