Mirovina? Ma kakvi, Cro Cop se vraća!

Facebook

Iako se očekivalo da će odraditi još jednu, oproštajnu borbu, Mirko Cro Cop Filipović najavio je da njegov kraj nije još blizu. Filipović je na svom Facebook profilu objavio post u kojem je otkrio da se japanskom organizacijom Rizin dogovorio za još TRI borbe!

Oproštajna borba dogovorena je za 31. prosinac 2018. godine, a suparnik će mu biti pobjednik Rizinovog turnira, čiji će se finale dogoditi u rujnu iduće godine. Do te oproštajne borbe Cro Cop će odraditi dvije borbe, a prva je već ove godine, također na Staru Godinu.

Suparnik će mu biti japanski 47-godišnji veteran Tsuyoshi Kohsaka, iza kojeg je trenutno omjer od 27 pobjeda, 19 poraza i 2 neodlučena susreta. Najpoznatiji je po tome što je još davne 2000. postao prvi čovjek koji je svladao Fedora Emelianenka i to za svega 17 sekundi TKO (posjekotina).

Kohsaka je posljedni put nastupio na Rizinovoj priredbi s kraja prošle godine i tada ga je na turniru zaustavio Kaido Hoovelson, poznatiji kao Baruto, borac kojeg je ubrzo nakon toga koljenom u tijelo nokautirao Filipović.

Cijeli post Mirka Filipovića pogledajte u nastavku.

Facebook Komentari