Dan odluke: Mandžukić od prve minute protiv Grčke

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju danas igra utakmicu odluke. Izabranici Zlatka Dalića pokušat će ponoviti odličnu igru iz Zagreba i opet zagospodariti terenom, ali ovog puta pred grčkom publikom.

Odlučujući drugi susret dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji gledajte na Prvom programu HRT-a i preko streama na portalu od 20.45. Emisija uoči utakmice počinje u 20.05.

Iako je u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za svjetsko prvenstvu u Zagrebu pobijedila Grčku 4:1, izbornik Zlatko Dalić poručio je kako se hrvatska reprezentacija nije došla braniti u Pirej.

To možete slobodno zaboraviti. Mi se ne branimo, ne igramo tako, mi nemamo takve igrače niti takav stil igre. Igrat ćemo svoju igru, a u Pirej smo došli po pobjedu, kazao je Dalić naglasivši: Za mene je ova utakmica kao i ona u Ukrajini. Bilo bi pogubno da ne krenemo tako u susret.

Prema informacijama iz Pireja Mario Mandžukić će krenuti od prve minute, a Nikola Kalinić još osjeća ozljedu koljena iz prvog susreta pa će najvjerojatnije krenuti s klupe.

Iako su Grci najavljivali pun stadion, prodano je oko 30.000 karata, čini se kako su mnogi odustali nakon poraza na Maksimiru pa se očekuje oko 15 do 20 tisuća navijača.

Facebook Komentari