Evo što Robert Ježić ima za reći nakon prozivke Arbitražnog suda da je lažni svjedok

Robert Ježić u razgovoru nije želio komentirati tvrdnje ženevskih sudaca da je u dosluhu s USKOK-om teretio Sanadera

Dio presude Arbitražnog suda UN-a, u slučaju INA-MOL, od 23. prosinca prošle godine izašao je u javnost.

Kako je sinoć Večernji list i objavio u obrazloženju po Hrvatsku nepovoljne odluke arbitri za krunskog svjedoka tužiteljstva Roberta Ježića kažu da je lagao i da je nepouzdan svjedok. Suca Ivana Turudića prozivaju za pristranost, a snimka iz restorana na kojoj se navodno vidi da Sanader od Hernadija traži mito je, prema ženevskim sucima – montirana.

Nakon tog otkrića oglasio se i prozvani Robert Ježić, on u razgovoru za Media Servis nije želio komentirati tvrdnje ženevskih sudaca da je u dosluhu s USKOK-om teretio Sanadera, a na pitanje gdje je pet milijuna eura, koje je nedavno ponovo obećao vratiti, kazao je da oni koji to trebaju znati znaju.

– Oni koji trebaju znaju gdje je i koja je procedura. Možete i odvjetnika kontaktirati vezano za to. Stvarno ispočetka jašete po nečemu što je samo po sebi razumljivo na koji način će se izvesti – rekao je Ježić.

Arbitraža INA – MOL: Kako je sud razmontirao pokvareno hrvatsko društvo – pristrani sudac, lažni svjedok, montirana snimka i država iza svega

Facebook Komentari