VIDEO Drama na utakmici Cibalija – Istra: Sudac Bruno Marić spasio igrača od gušenja

Na jučerašnjoj utakmici hrvatskog kupa između Cibalije i Istre sudac Bruno Marić prometnuo se u junaka.

Istra je pobijedila Cibaliju 3-2 u gostima nakon preokreta i plasirala se u četvrtfinale Kupa, no utakmicu je obilježila situacija u kojoj je sudac Bruno Marić pravodobno reagirao i spriječio gušenje domaćeg igrača Zvonimira Filipovića.

“Sam Bog me poslao ovdje. Bio sam metar od njega i vidio sam da je počeo gutati jezik i gušiti se. Odmah sam ga okrenuo na bok i krenuo mu vaditi jezik, pri čemu me on jako ugrizao i umalo mi odgrizao prst, ali srećom uspio sam mu na vrijeme izvući jezik tako da nije bilo težih posljedica prvenstveno po njega, a onda ni po mene, prepričao je Marić dramatičnu situaciju za Sportske novosti.

“Stvarno ne znam što se događalo. Valjda sam pola minute, minutu bio u nesvijesti, a onda su mi igrači rekli da me je gospodin Marić spasio”, izjavio je poslije utakmice Zvonimir Filipović, a poslije utakmice igrač je i zahvalio Bruni Mariću što mu je spasio život.

Marić je pak kazao kako su suci prošli tečaj upravo za ovakve situacije, te da je uradio upravo prema propisima

“Prije dosta godina, još dok je Međimurje igralo u Prvoj ligi isto se dogodilo jednom njihovom igraču, ali njemu nisam morao vaditi jezik, nego sam ga samo okrenuo na bok. U takvim je situacijama najvažnije ostati pribran, a ja sam hvala Bogu ostao”, dodao je, pišu SN.

Facebook Komentari