HNS: Izjave Radimira Čačića spadaju u rubriku vjerovali ili ne

Podmetanja i laži Radimira Čačića na račun Hrvatske narodne stranke –liberalni demokrati sve više spadaju u rubriku vjerovali ili ne pa podsjećamo Radimira Čačića da ne grize ruku koja ga je godinama hranila, a na račun koje i dan danas bere plodove HNS-ova rada te pljuje po stranci koja mu je bila dobra dok su HNS-ovke i HNS-ovci danonoćno radili za njega. Stoga, podsjećamo na nekoliko ključnih činjenica, kažu u HNS-u.

Jeste li znali:
– da je HNS na posljednjim parlamentarnim izborima osvojio 130 000 preferencijalnih glasova, što je ukupno deset saborskih mandata?
– da je Narodna stranka Reformisti Radimira Čačića osvojila tek 9488 preferencijalnih glasova, od čega mu je bivši HNS-ovac Darinko Dumbović donio čak 2650 glasova i to na račun stranke Milana Bandića?
– da je stranka Radimira Čačića u njegovoj 3. Izbornoj jedinici osvojila tek 5040 preferencijalnih glasova?
– da je ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak iz kvote HNS-a osigurala 20 milijuna kuna za Varaždinsku županiju, Koprivničko-križevačku županiju i Grad Koprivnicu, što će HNS i podržati u Hrvatskom saboru?
– da Radimir Čačić kao potpredsjednik Vlade nije osigurao trajno rješenje za javno privatno partnerstvo?
– da se predsjednik Reformista svakodnevno kiti tuđim perjem i maše projektima koje je započeo Predrag Štromar kao njegov prethodnik?
– da se Radimir Čačić 2008. godine kada je smijenjen s pozicije župana Varaždinske županije odmah želio kandidirati za gradonačelnika Grada Zagreba? Toliko o tome da mu je stalo do građanki i građana Varaždinske županije.

I konačno, jeste li pročitali Čačićevu knjigu „Ostvarenja“, koju su mu pisale članice i članovi HNS-a, a ne on sam? Možda je vrijeme za nastavak te knjige pod nazivom „Korupcijom, ucjenama i lažima do ostvarenja“, jer to je jedino i najbolje što Radimir Čačić nažalost zna i može raditi, kažu u HNS-u.

Share This Article