Japan u šoku: Mladić ubio i raskomadao najmanje devet žena

Japanska policija uhitila je 27-godišnjeg muškarca nakon što su policajci pronašli devet trupala u hladnjači u njegovom stanu u predgrađu Tokija. Prema policijskim izvorima, dva trupla imala su odsječene glave, javlja Telegraph.

– Istina je da sam pokušao sakriti tijela ljudi koje sam ubio, kako bi uništio dokaze, rekao je Takahiro Shiraishi policiji nakon uhićenja.

Lokalni mediji javljaju kako je tijela raskomadao u kupanoici, a u njegovoj je sobi pronađena pila kojom se koristio. Pronađena tijela gotovo sva su bila ženska, osim jednog muškog.

Policija je do Takahira došla tragajući za nestalom 23-godišnjakinjom koja je zadnji put viđena u zapadnom dijelu Tokija. Vjeruje se kako je Takahira upoznala online, nakon što je odgovorio na objavu koju je stavila na stranici posvećenoj samoubojstvima, gdje je izjavila kako se želi ubiti. Prije toga je na Twitteru napisala kako ‘traga za nekim tko bi umro s njom’.

Poruke koje je razmjenjivala s Takahirom otkrio je njezin brat, a nakon što je obavijestio policiju, pronađene su i snimke s nadzornih kamera na stanici nedaleko od njenog doma, te na stanici pored njegovog stana.

Policija je pronašla dvije odsječene glave u prenosivom hladnjaku na ulazu u stan, prije nego što su otkrili i ostala tijela, koja su bila u nekoliko velikih kutija u stanu.

Policija će protiv Takahira podići optužnicu, a preostalih osam žrtava pokušat će identificirati putem DNK analize, prenosi Jutarnji list.

Facebook Komentari