Jovanović: Sjednica Istražnog povjerenstva Alan Ford, a Predsjednica RH poput male curice plače jer je Dalija Orešković ne voli

Otkrivanje detalja iz ugovora o roll-up kreditu Agrokoru bila je glavna tema saborske rasprave jučer, a i danas je. Padaju teške optužbe, među ostalim, i zbog zaključaka s jučerašnje sjednice Povjerenstva za Agrokor.

Željko Jovanović (SDP) kazao je kako građani još više gube vjeru u politiku.

“Ako postoji mjesto gdje se u svakom trenu treba govoriti o problemima građana, onda premijer mora pokazati bar malo mudrosti, doći u sabornicu i reći što se događa. Smatram da je Agrokor najveća korupcijska afera u novijoj povijesti Hrvatske”, kazao je Jovanović.

Istaknuo je kako je jučerašnja sjednica Povjerenstva za Agrokor bila na razini Alana Forda.

“Odluke o tome koga će prvo zvati za svjedoke, povjerenstvo za Agrokor su svele na razinu grotesknog”, kazao je Jovanović.

Jovanović se u svom govoru osvrnuo i na predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović za koju je rekao da “poput male curice plače jer je Dalija Orešković ne voli”.

Podsjetimo, predsjednica Republike je izjavila kako predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković protiv nje vodi osobni rat, prenosi N1.

Dalija Orešković svašta bi rekla Predsjednici RH, ali, kaže, mora povući ručnu kočnicu

Facebook Komentari