Todorić ekspresno odgovorio Plenkoviću koji je na Vladi hvalio Knighthead: Pokažite hrvatskoj javnosti ugovor o zalogu Agrokorove imovine trustu Madison Pacific ltd iz Hong Konga

Čini se kako je Ivica Todorić danas krenuo u medijsku ofanzivu jer je već tijekom prijepodneva imao dvije objave na svomo blogu. U posljednjoj se osvrnuo na uvodni govor premijera Plenkovića za vrijeme zasjedanja Vlade.

”Premijer Plenković na današnjoj sjednici Vlade ponovno brani pljačku otete privatne imovine a skandalozni ugovor o roll upu na koji sam više puta upozaravao naziva najboljim i najkorektnijim. Još jučer je tvrdio kako nikakve mistifikacije nema, da je sve transparentno.

Pa transparentnosti radi gospodine premijeru, gospođo Dalić, gospodine Ramljak pokažite hrvatskoj javnosti ugovor o zalogu Agrokorove imovine trustu Madison Pacific ltd iz Hong Konga koji je sastavni dio cijelog plana kriminalne organizacije.

To može učiniti transparentni gospodin Ramljak već na današnjoj tiskovnoj konferenciji u 13 sati.

Svima u Hrvatskoj i u svijetu tada će sve biti jasno. Transparentno, bez mistifikacije. Uvjeravam vas da je ugovor o roll up-u, koji se izruguje s Vladom i hrvatskim pravosuđem, samo mali dio kriminala koji krije ugovor s trustom iz Hong Konga”, napisao je Todorić u svojoj drugoj objavi u četvrtak.

Plenković hvali ugovor s Knightheadom: Ovaj ugovor bio je najkorektniji i najpovoljniji

Facebook Komentari