Mnogi koji su gledali dnevnik Nove TV mislili su da je reporter Bago pijan, evo objašnjenja televizije

Mislav Bago, jedan od naših najpoznatijih televizijskih novinara, zabrinuo je mnoge gledatelje svojim nastupom uživo u srijedu u Dnevniku Nove TV.

Dok su neki zlurado komentirali kako je možda pod utjecajem alkohola, drugi su zabrinuto govorili kako je zamuckivanje i loša koncentracija koji su se itekako primijetili u reporterskom javljanju s Markovog trga možda posljedica neke bolesti.

Snimka Dnevnika u utorak još uvijek je dostupna na stranicama Nove TV, a Bagino javljanje koje je izazvalo kontroverze može se vidjeti od 14. minute videa.

O svemu se oglasila i NovaTV, te objasnila kako se Bago tog dana osjećao vrlo loše, no unatoč tome odlučio je odraditi javljanje u program.

“Mislav Bago dugogodišnji je i cijenjeni reporter Nove TV koji svom poslu pristupa vrlo profesionalno, predano i odgovorno. Upravo iz tih razloga kolega Bago je javljanje uživo te intervjuiranje sugovornika za Dnevnik Nove TV odlučio odraditi unatoč zdravstvenim tegobama i jakoj glavobolji koju je imao”, rekli su nam u Baginoj matičnoj TV kući.

Treba za kraj, reći i da je posao televizijskih reportera izuzetno stresan, a radni dan često im traje i više od 12 sati, ovisno o dinamici događaja koje prate.

Stoga, ne treba olako suditi, piše 100posto.

Facebook Komentari