Sud odlučio o sudbini 14 osumnjičenih u akciji Agrokor, ostaju na slobodi

‘Izvanraspravno vijeće odbilo je žalbu ŽDORH-a i potvrdilo je odluku suca istrage’, kazao je glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda Krešimir Devčić.

Uskoro opširnije…

Tužiteljstvo je, podsjetimo, u petak podnijelo žalbu na odbacivanje istražnog zatvora za 14 osumnjičenika u slučaju Agrokor.

Podsjetimo, Županijski sud u Zagrebu prošle je srijede odredio istražni zatvor samo vlasniku Agrokora Ivici Todoriću, a njegovi sinovi Ante i Ivan kao i još 12 privedenih brane se sa slobode

U Hrvatsku se u petak vratio jedan od četrnaestorice osumnjičenih, Ante Todorić, koji je dao iskaz na ŽDORH-u, nakon čeka je novinarima pred Kulmerovim se dvorima dao kratku izjavu za medije.

“Ja sam kao što sam obećao došao u Hrvatsku, porekao sam sve ono što mi se stavlja na teret. Istraga je u tijeku, nemam dalje komentara, zahvaljujem se”, rekao je Ante Todorić, koji nije odgovorio na pitanje novinara gdje se nalazi njegov otac.
Podsjetimo, Županijski sud u Zagrebu prošle je srijede odredio istražni zatvor samo vlasniku Agrokora Ivici Todoriću, a njegovi sinovi Ante i Ivan kao i još 12 privedenih brane se sa slobode.
Danas je u Hrvatsku došao i dao iskaz drugo Todorićev sin, Ivan, piše N1.

Facebook Komentari