Mišković nakon Kekovog nuđenja ostavke: Stojim iza trenera i igrača. Bez ikakve fige u džepu

Nakon što je Matjaž Kek sinoć na konferenciji za novinare poslije poraza od Osijeka faktički ponudio ostavku, predsjednik Rijeke Damir Mišković rezolutno ju je odbio.

Ovo je sada već previše poraza, a zna se tko je odgovoran za to. Mislim da je vrijeme da sjednem s odgovornima u klubu i vidimo što će biti dalje, rekao je sinoć Kek.

No prvi čovjek kluba s Rujevice je odbacio je svaku mogućnost promjena na klupi.

Rijeka igra dobro, bila je na svojoj razini i u susretu s Osijekom, ali nažalost, sreća nam nije sklona. Moramo još više raditi u pozitivnoj atmosferi i sve će doći na svoje. Zbog jednog ili dva poraza, Osijek je na Rujevici dvaput zapucao na naša vrata i odnio bodove, nećemo praviti drame. Imali smo prigode, nismo ih iskoristili. Nemam što zamjeriti igračima, dali su sve od sebe, trener Kek odradio je posao, sastavio kvalitetnu početnu postavu i vukao dobre poteze. Lopta nije htjela u gol… To je život nogometni, rekao je Mišković za Novi list.

Stojim iza trenera i igrača. Bez ikakve fige u džepu. Nisu floskule prije nekakvih rezova. Vjerujem Keku, ovi igračima će nam pružiti još puno zadovoljstva, nada se predsjednik Rijeke, koji zaključuje: Može se dogoditi da ne dobijemo Dinamo, nikakve sječe glava neće biti. Imamo odlične igrače, fantastičnog trenera i sjajno okruženje. Vrijeme je da sreća malo pokuca na naša vrata.., piše HRT.

Kek: Ovo je previše poraza za mene i Rijeku. Moram porazgovarati s odgovornima

Facebook Komentari