Još se nije sjetio sinkope: Optužen da je pijan, drogiran i umoran, spavajući gliserom vozio po plaži

Zbog umora, alkoholiziranosti i drogiranosti 40-godišnjak je oko 18 sati zaspao, a gliser se nastavio nekontrolirano kretati po moru, da bi na koncu izletio na šljunčanu plažu na Jadriji.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku optužilo je 40-godišnjeg muškarca zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom, piše Večernji list. Naime, muškarac je optužen da je 25. lipnja umoran, te pod utjecajem droge i alkohola upravljao gliserom, vozeći se s otoka Žirja u smjeru prigradskog naselja Jadrija.

Zbog umora, alkoholiziranosti i drogiranosti 40-godišnjak je oko 18 sati zaspao, a gliser se nastavio nekontrolirano kretati po moru, da bi zatim izletio na šljunčanu plažu na Jadriji.

Na plaži je u tom trenutku bio veći broj kupača, a neki su bili u moru te su srećom uspjeli izbjeći nalet glisera koji se nastavio pravocrtno kretati po plaži u dužini od oko osam metara.

Gliser je prešao preko brodice na suhom vezu i udario u parkirani osobni automobil istog vlasnika nakon čega se zaustavio. Vlasnik vozila i brodice oštećen je za oko 10.000 kuna, piše Večernji list.

Facebook Komentari